Skip to content

Waar en wanneer spullen inleveren?

Waar moet ik mijn startnummerbord, GPS-tracker en witte nummervlaggen van de volgboten inleveren op Terschelling?

Op vrijdag 10 mei is het na aankomst van de sloep verplicht om de bovenstaande drie items in te leveren op de locatie op de onderstaande foto’s waar de jeep met aanhanger staat net als vorig jaar, dus voor velen al een bekende locatie. Inleveren kan tot uiterlijk 20.30 uur.

De haven van Terschelling: startnummerbord, GPS-tracker en witte nummervlaggen inleveren op de plek waar de zwarte Jeep staat.

Nummervlag eventueel ook zaterdag in te leveren

Nu kan het zo zijn dat jou volgboot nog niet is afgemeerd, dus kan je de witte nummervlag(gen) nog niet inleveren. Hier is dan een mogelijkheid voor om deze in te leveren op zaterdagmiddag 11 mei op het kantoor van de havendienst gemeente Terschelling (Willem Barentszkade 26b waar ook de HT-Roeirace vlag hangt) tussen 14.00 uur en 16.00 uur. Het havenmeesterkantoor is tegenover de steiger van het 2e dokje waar het bungee-roeien is op zaterdagmiddag van 14.00 uur tot ongeveer 16.00 uur.
Maar sowieso is het verplicht op vrijdag het startnummerbord en de GPS-tracker in te leveren!

Let op

De stuurman of vrouw van het deelnemende roeiteam is verantwoordelijk voor het inleveren van de GPS-tracker, startbord van de sloep en de twee witte nummervlaggen van de volgboot die bij de startnummers van de begeleidende sloep hoort.
Zijn de GPS-tracker, startbord en witte nummervlag(gen) niet ingeleverd, dan neemt de organisatie na de HT-Roeirace contact op en zijn alle kosten voor rekening van het roeiteam!

Meer nieuws

Uitslag bungee roeien HT2024

Back To Top