Skip to content

Kraanponton haven Terschelling vrijhouden op vrijdag 10 mei!

Wij willen jullie als roeiteams graag vragen om niet zonder toestemming sloepen af te meren aan en om het kraanponton die ligt afgemeerd op vrijdag aan de kade van de werkhaven. Dit is achter de ligplaats van rijkswaterstaatvaartuig Terschelling, zie de foto boven deze tekst. Op het ponton komt ook een banner te hangen met ‘Verboden aan te meren’.

Waarom vragen wij dit, omdat dit vorig jaar wel gebeurde en het hierdoor op zaterdagmorgen lastig was om op de van tevoren opgegeven volgorde te gaan kranen. Het kwam er op neer dat al deze sloepen in de weg lagen. Het kranen van de sloepen start op zaterdagmorgen 11 mei om 10:00 en dan willen we geen oponthoud hebben. Zeker nu er nog meer sloepen zich hebben aangemeld voor het kranen.

Logistiek maken we een uitzondering voor de sloepen die als eerste gekraand worden, dat is de rode groep van de lijst in tijdvak 09:45 – 10:25.

Alternatief

Nieuwe drijvende steiger in beheer van de passantenhaven
Nieuwe drijvende steiger in beheer van de passantenhaven

Wat is het alternatief als je niet weet waar je dan de sloep kan afmeren? Wij raden aan om dan af te meren aan de nieuwe drijvende steiger voor de ingang van de jachthaven (zie de foto) of als er geen plaats meer is dan in de jachthaven (passantenhaven Terschelling), dit houd wel in dat je van te voren dit meld aan de havenmeester van de jachthaven die dit aansturen. DUS NIET ZELF BEPALEN DAT JE DAAR MAG AFMEREN. Doe dit telefonisch op nummer 0562-443337 of per e-mail naar info@jachthaventerschelling.nl

 

Wij rekenen op jullie medewerking, bedankt!

Havenmeesters Terschelling
De kraanploeg
HT-bestuur

Meer nieuws

Uitslag bungee roeien HT2024

Back To Top